Over ons

Heeft u een nieuwbouwhuis gekocht en heeft u hulp nodig met het ontwerp en de aanleg van uw tuin? Of wilt u de huidige tuin laten renoveren? Rickstuynen gaat met plezier voor u aan de slag!

Hoe kan Rickstuynen helpen?

Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen van alles voor u doen. Bij nieuwbouwtuinen gaat het vaak om het ontwerpen en aanleggen van de tuin. Want als er een kaal stuk grond voor of achter uw huis ligt, kan het soms best lastig zijn om te bedenken wat er mogelijk is en hoe dat er dan uit gaat zien.

Voordat we een schep in de grond steken, gaan we eerst samen met u om tafel. We maken een tekening op basis van uw wensen en woonsituatie. Waar gaat u de tuin voor gebruiken? Moet het een kindvriendelijke tuin zijn? Wilt u veel groen? Weinig onderhoud? En wat is de ligging van de tuin? Zodra er een ontwerp ligt waar u blij van wordt, halen wij onze werkhandschoenen tevoorschijn.

Ons favoriete moment? Als het ontwerp tot leven komt en de klant met een tevreden blik naar de tuin kijkt.”

Heeft u al een tuin, maar bent u toe aan wat anders? Ook dan beginnen we met een ontwerp, zodat we daarna met de tuinrenovatie aan de slag kunnen. En als u zich afvraagt wat we precies voor u kunnen doen op uitvoerend vlak: dat varieert van straatwerk tot beplanting en van schuttingen tot verhoogde plantenbakken. Als u iemand zoekt voor alleen het onderhoud van uw tuin, kunnen wij daar ook bij helpen. We steken onze handen graag uit de mouwen!

Een tuin om blij van te worden

Heeft u hulp nodig met het ontwerp, de aanleg of de renovatie van uw tuin? Geef ons gewoon een seintje en dan kijken we samen wat er mogelijk is.