Ervaringen van klanten

Als u benieuwd bent naar de ervaringen van onze klanten, leest u hieronder wat zij over Rickstuynen hebben geschreven.

Alex Van Der Gracht
Alex Van Der Gracht
19:37 04 Jun 24
Wij hebben nu een tuin om blij van te worden. Na een eerste gesprek waarin wij onze eigen ideeën hebben geventileerd, kwam Rick met allerlei suggesties. We kregen er een goed gevoel bij en besloten met Rick in zee te gaan. Geen moment spijt van. Hij kwam zijn afspraken na en bleef tijdens de werkzaamheden actief met suggesties. Hij werkt netjes en levert vakwerk.De beplanting hebben we uiteindelijk zelf verzorgd , maar we hebben wel geluisterd naar zijn tips.Kortom, geen spijt van onze beslissing om het werk uit te besteden aan Rickstuynen.
Vienna Laan- van Vliet
Vienna Laan- van Vliet
19:57 22 May 24
Afgelopen jaar heeft Rickstuynen onze voortuin, oprijlaan en achtertuin getekend en aangelegd. Heel blij met het resultaat! Goed werk afgeleverd en goede service!
robin en kees AGF
robin en kees AGF
12:20 20 May 24
Superblij met onze opgeknapte tuin. Komt zijn afspraken na.. werkt netjes.. heeft goede ideeen. Echt een aanrader
Karin Eggers
Karin Eggers
09:14 04 May 24
Begin dit jaar onze voortuin laten renoveren door Rickstuynen. Dit is ons zeer goed bevallen. Ontwerp was precies wat wij in gedachten hadden. We zijn heel tevreden over de uitvoering en de samenwerking. Contact verloopt soepel en snel. Ook na oplevering altijd bereikbaar voor vragen etc. Kortom een aanrader.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Een tuin om blij van te worden

Heeft u hulp nodig met het ontwerp, de aanleg of de renovatie van uw tuin? Geef ons gewoon een seintje en dan kijken we samen wat er mogelijk is.